Dragi naši, neprestano radimo na tome kako bismo Vam bili što bliži i dostupniji! Osim Hrvatske i BiH, Angellum je izravno dostupan i u Njemačkoj.

Znamo koliko je život u tuđini u isto vrijeme, a na različite načine – i lakši i teži. Nosi teško breme života izvan Domovine, daleko od djedovine, a nerijetko daleko i od bližnjih i prijatelja.
Angellum Vam omogućava da dašak onoga što poznajete i za čime čeznete, udahnete u svoj dom. Pomozite nam da Vas učinimo radosnijima! 😊

Angellum možete naručiti i kao poklone za različita slavlja Vaših bližnjih, prijatelja i poznanika – za krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, mlade mise, za useljenja, rođendane ili jednostavno kao divan znak pažnje kojemu ne treba poseban povod.

Kontaktirajte nas i dat ćemo sve od sebe da najljepše katoličke darove proizvedene u Hrvatskoj dostavimo upravo do ulaznih vrata Vaših domova!

P.s. Moja priča i zlatotisak u metalnom okviru (A. Čuvaru/Hvalospjev ljubavi) šalju se iz DE i na adresi su u kratkom roku, dok citati dolaze iz HR i potrebno je par dana kako bi stigli. 😊

Možete naručiti putem našeg webshop-a ili putem ebay-a. Poštarina za kupnje iznad 40€ je besplatna.

Link webshop

Ebay