Angellum “Moja priča”

Angellum “Moja priča”

2022-09-19T16:11:07+02:0011. studenoga, 2018.|

Iza mladih kreativaca okupljenih oko Angelluma, kreativne kršćanske platforme, je godina dana aktivnosti. Njihov je rad u tome razdoblju podržalo preko 14000 korisnika na Facebooku s kojima na svakodnevnoj bazi komuniciraju.

Prva kreacija iz Angelluma je ”Moja priča”, knjiga djetinjstva i jedinstveni čuvar uspomena na sve važne trenutke i sakramente do 10 godine djetetovog života. Tim mladih ljudih iz Zagreba, Splita i Hercegovine svojim kreativnim radom u društvo žele unijeti svježinu i širiti ljepotu isprepletenu kršćanskom porukom, a prvi korak u tome izlazak je ove katoličke knjige djetinjstva.

„Moja priča“prati djetetovo odrastanje od njegova začeća u majčinoj utrobi do prve svete pričesti, kada po prvi puta pristupa euharistijskom stolu .

U njihovom slučaju, dakle, nije riječ o običnoj priči nego o priči koju će svaki korisnik sam ispisati. „Moja priča“ je, zapravo, priča koja slavi postojanje. Ona na 92 stranice u kožnim koricama i zlatotisku te kvalitetnom papiru donosi najvrjednije događaje i uspomene djetetova života i njegova rasta u okružju obitelji, prijatelja i Majke Crkve.

„Moja priča“ je stigla u mnoge domove i, sudeći po reakcijama, izazvala veliko oduševljenje onih koji su ju dobili u svoje ruke. Oduševljenje „Mojom pričom“ možda ponajbolje opisuje reakcija mlade obitelji Bošnjak iz Širokog Brijega.

„Ovo je prekrasna katolička radosnica, dobili smo ju na poklon i oduševljeni smo. Poseban tekst uz svaki događaj izaziva suze radosnice“, istaknuli su iz obitelji Bošnjak.

Prve reakcije na „Moju priču“, dakako, raduju i same kreativce koji su ju osmislili. Iz Angelluma obećaju kako će dati sve od sebe kako bi i dalje stvarali kvalitetne i kreativne proizvode u kojima će uživati svi korisnici.

Više detalja, kao i informacije o cijenama, te mjestima na kojima možete kupiti Angellum na službenoj Facebook stranici

Podijeli ovu priču na jednoj od svojih društvenih mreža!

Naslov

Go to Top