O NAMA
Angellum je nastao kao ‘čudesno stvorena’ ideja, isprva poput jednog običnog ljudskog promišljanja o daru i čudu života općenito, potom o tome kako se, nažalost, danas sve manje cijeni ljudski život kao najveća vrijednost koja postoji, te nas je, naposljetku, ponio zanos vjere, jer smo kao katolici, pozvani biti ljudima nade i svjetla u današnjem svijetu.


Kao potvrda velike priče koja stoji iza koncepta Angelluma, dokaz je i brzina kojom se okupio mali kreativni tim zaslužan za ovaj projekt.

U samo desetak dana, stvoren je i sadržaj i dizajn koji je bio potreban za ovako kvalitetan i cjeloživotni poklon, što nas je učvrstilo u vjerovanju kako ovo nije bila baš jedna obična, ljudska ideja.


Naravno, ono što nas je držalo i krijepilo tijekom ovako velikog i delikatnog projekta, su svi oni ljudi i njihove reakcije na Moju priču.

Od prvog izlaska na svjetlo dana, Angellum je oduševljavao sve koji su bar malo uspjeli zaviriti u njegove korice. Vaši tekstovi, reakcije, fotografije i podrška, dali su nam vjetar u leđa da Angellum podignemo na još višu razinu.


Također, Moja priča nije kraj, nego divna uvertira u brojne predivne proizvode koji tek dolaze i koji će na poseban način dotaknuti sva ona srca i živote sviju koji se odluče za ovog cjeloživotnog pratitelja. O svim novitetima bit ćete redovito obavješteni putem službene web stranice Angelluma, kao i naših društvenih mreža.

Ova web stranica vam širom otvara svoja vrata kako biste putem Angellum proizvoda slavili život, te čudesnost i jedinstvenost svakog pojedinačnog života. Dobro nam došli!