Dragi prijatelji, jeste li znali za predivan dio Angellum kreacija – citati na platnu? Preko 100 citata krasi sjajne fotografije, a sve zbog jedne misije – da učinimo Vas i Vaše najmilije sretnijima, Vaš dom ljepšim, a Vašu svakodnevicu barem malo svetijom!

Riječima Sv. Tome Akvinskog, svetost ne znači puno znati ili puno razmatrati, velika tajna svetosti znači puno ljubiti! Svi smo pozvani na svetost, ali to nije lak put i noga na tom putu često posrne. Posrnemo pod pritiskom tmurne svakodnevice, pod težinom križeva koje je nekad tako teško prigrliti i zbog privlačne vanjštine svjetovnog. Ali Krist nas podsjeća na jedinstvenu zadaću, da budemo znak Božje ljubavi i žive prisutnosti – da naviještamo i živimo Evanđelje.

Upravo zbog toga i nastaju citati na platnu, kako bi najljepši citati Svetoga Pisma, najljepši psalmi ili stihovi duhovnih pjesama, na divnim fotografijama, bili podsjetnik Vama da ste vrijedni, da ste Njegova djeca i da ste prevelikom ljubavlju otkupljeni! Želimo da Vam Angellum bude svet podsjetnik da budete prisutni u trenutku i zahvalni na prevelikim blagoslovima Milostivoga. A za nas nema većega blagoslova i priznanja od toga da Angellum citati krase zidove među kojima Vaša djeca odrastaju, gdje se molite, objedujete, stvarate uspomene i živite!

Darujte sebi i svojim najdražima poklone koji znače ljubav! Neka Vam ovi prekrasni citati budu i luka utjehe i jarbol radosti, neka budu uspomena i podsjetnik na Božju riječ, a čitav asortiman možete pogledati na našoj web stranici angellum.hr.

Učit ću te, put ti kazat` kojim ti je ići, svjetovat ću te, oko će moje bdjeti nad tobom…

Vaš Angellum!