Sveti sakrament krštenja zapečaćuje kršćanina neizbrisivim duhovnim znakom njegove pripadnosti Kristu! Krštenje označava ponovno rođenje, opraštanje svih grijeha – Iskonskog grijeha i osobnih grijeha. Krstiti se možemo krvlju, željom i vodom te ne postoji način na koji se ovaj sakrament može poništiti ili izgubiti a prevelika milost krštenja pruža čak i zajednički sakramentalni temelj svim kršćanima.
Biti krsni kum ili kuma izuzetno je odgovorna i blagoslovljena obveza prema Bogu, Crkvi, kršteniku i njegovim roditeljima te prema samima sebi. Kum treba biti primjer duhovnog vodstva i pastir duše, osoba koji svojim primjerom pokazuje nasljedovanje i svjedočenje Krista. Između krštenika i kuma nastaje religiozna i moralna veza. Između krštenika i kuma nastaje religiozna i moralna veza, oni postaju duhovno srodstvo!

Trenutke je bitno proživjeti, ali čuvanje uspomena nije ni malo manje vrijedna zadaća.

Želeći Vam omogućiti da njegujete uspomene na što opipljiviji način te da ih što bolje sačuvate, stvorili smo knjigu “Moja Priča”. Knjiga čuva sve vrijedne uspomene na prvih 10 godina života, a pri izradi se pomno pazilo na svaki detalj. Vaše je da sudjelujete i uživate u životu svojega mališana, lijepite slike, zapisujete bilješke i ispunjavate stranice knjige “Moja priča” obogaćene predivnim biblijskim citatima.

Krštenje, presveti sakrament, naravno ima svoje unaprijed predodređene stranice, na koje ćete se moći vratiti u bilo kojem trenutku, pa i onda kada Vaši mališani odrastu i kada im budete svjedočili o svetosti sakramenta.

Također, tu su i ostali prigodni darovi koje smo napravili kako bi na što unikatniji način obilježili najvažniji dan u djetetovu životu! :)

Kliknite na link: Krštenje