Vrijeme Božića je vrijeme ljubavi kada najbolje možemo shvatiti koliko nam znače naše drage osobe s kojima provodimo ovaj Život.

Svi mi volimo dobiti dar, međutim složit ćemo se da je još veći užitak pokloniti nekom nešto što će ostati zauvijek u sjećanju na nas. Bilo da tražite poklon za vaše mališane, prijatelje, muža, ženu, sestru, brata, mamu i tatu… Apsolutno smo za svakog osmislili i kreirali baš onaj pravi.

Knjiga djetinjstva „Moja priča“ je nešto posebno i o njoj već znate sve. Bolje od tog za djecu ne može, al’ ako su malo veći onda je tu Anđeo čuvar molitva posebna baš kao i sve što Angellum kreira. Soba će zasigurno dobiti novu dimenziju, a birati možete između tri boje: Gold, Silver i Rose gold.

Za sve ostale, prigodni Angellum citati na platnu 50x50cm koji će krasiti njihove domove i biti uvijek tu. Bacite pogled na www.angellum.hr i budite brzi. Ova dva tjedna su nam ključna ukoliko želite da na vrijeme isporučimo darove!

I još nešto! Ne zaboravite na Angellum partnere koji imaju odmah dostupnu „Moja priča“ u Premium i Exclusive izvedbi. Zlatotisak u metalnom okviru „Ljubav&Anđeo čuvar“ im pristiže ovih dana, a citate na platnu radimo isključivo po narudžbi i šaljemo poštom!

Na linku možete pronaći gradove u kojima smo pristuni.

Nek vam ovaj Božić bude ispunjen s puno ljubavi i radosti! Drago nam je što imamo priliiku biti dio vaših života. :)

Vaš Angellum tim!